Herkules & Viking

Namn:

Herkules: Brunradig med vitt ca 6 år

Viking: Svart och vit ca 8 år

Kön: Hanar

Om:

Herkules och Viking söker gemensamt föralltidhem!

Dessa två sötnosarna vill gärna bo tillsammans som innekatter och funkar bra om det redan finns en snäll katt/katter i nuvarande hemmet.

Bakgrund:
Viking: svart och vit
Herkules: Brunrandig med vitt
Båda dessa killar kommer från hemlöshet. De uppehöll sig runt industriområdet i Oskarshamn och levde farligt bland hårt trafikerade vägar, ton med skrot och maskiner som klämmer plåt. Inte en bra miljö för fyrbenta att vara på. De båda kom in ungefär samtidigt och har sedan sin tid blivit två väldigt goda vänner. Båda var skygga när de kom in, inte så konstigt med tanke på vad de har fått vara med om i livet. Sakta med säkert har de båda acklimatiserat sig och är idag underbar individer. Viking är en riktig kelfarbror, han ääälskar att gosa och putsar gärna på ynglingarna. Viking har mer än ärr som visar hans tuffa tid som hemlös. Han har förmodligen blivit påkörd i omgångar som sedan har läkt fel. Han har bland annat fått gå igenom en tå amputation. Han kan dock röra sig problemfritt och kan leva ett fullgott liv med sina gamla skador.
Herkules när en livsnjutare av kvalité. Han älskar mjuka sköna ställen att ligga på och mumsar gärna på både våt- och blötmat. Han börjar finna sig i att vi får klappa honom, men är inte ett jättefan av det. Vi tror dock att i det rätta hemmet kommer den polletten trilla ned helt och hållet.

De här två grabbarna förtjänar verkligen ett hem som ser deras unika sidor. De har så mycket att ge och är väl förtjänt av lyxen att få vara familjemedlemmar.

De söker ett lugnt hem som innekatter, de är mer än nöjda med detta, men finns det en innätad balkong/rastgård/veranda kan det säkerligen uppskattas.