Anna

Namn: Anna

Ålder:  ca 2-3 år

Kön: hona

Om: 

 

Bakgrund:

Anna är verkligen en hjälte, hon tog hand om sina kattungar som hon fött ute och lyckades hålla sig själv och sina ungar vid liv. Annas bakgrund är tyvärr ganska vanlig. En katt som hållit sig i området några år men ingen vet om vem som äger henne. Eftersom Anna är okastrerad föds hennes ungar utomhus. Anna lyckades hitta en kattlucka och på så sätt få i sig mat och ge sina ungar näring från modermjölken. Många mödrar och ungar dukar under dels på grund av näringsbrist/svält men också genom kyla, farliga vägar och rovdjur.

 

Som tur var hörde en djurvän av sig till oss och vi kunde påbörja infångning av familjen. NU kunde deras liv börja, på riktigt.

Anna har verkligen blommat ut under tiden hon bott hos oss. Hon är en självständig tjej som förmodligen passar bra som ensamkatt då hon inte verkar ha direkt integration med hennes kompisar på hemmet. Men finns det en snäll katt i hemmet, kommer hon förmodligen komma bra överens med denne.

Anna har börjat njuta av livets goda, hon älskar att sova på mjuka platser och leker gärna. Hon är fortfarande lite ovan vid beröring, men den pusselbiten tror vi kommer komma i det hem hon får flytta till.

 

Det viktiga är att Anna får tid i början att acklimatisera sig. Med tanke på sin bakgrund, är det inte så konstigt. Vi tror ledorden för Anna är  Tid – Tålamod – Tillit.

 

 

Vill du ge Anna det hon aldrig haft, ett kärleksfullt lugnt hem som innekatt och kärlek, att tillsammans göra en fantastisk resa där Anna kommer bli en underbar familjemedlem.