Oskar & Texas

Namn: Oskar och Texas

Ålder: Oskar ca 5 år, Texas ca 4 år.

Kön: Hanar

Om:

Två kompisar i vått och torrt, så skulle vi beskriva de här två grabbarna! Oskar är en brun/cremevit huskatt, han har ett vackre yttre, men likaså ett vackert inre. Han är den lite lugnare av de två och spenderar gärna tid på att putsa sin kompis Texas. Hans ena öga är skadat av en gammal kloskada, men det är inget han har ont av. Texas, vår svarta skönhet är en liten spjuver. Han är modig fast rädd, och rädd men samtidigt nyfiken. Vi kallar honom räddmodig helt enkelt! Han älskar att utforska och hålla koll, och leker gärna med oss människor. Däremot att bli klappad klarar han sig bättre utan om han själv får bestämma, det behöver hemmet ha förståelse för.

De båda två söker ett gemensamt hem, det går bra om det finns katter i hemmet redan, men Texas kan vara lite småtaskig mot vissa katter så det kan vara bra att veta om, medan han kommer fantastiskt bra överens med andra.

Sötnosarna söker ett lugnt hem utan mindre barn som vi tror skulle stressa killarna, de ska bo som innekatter, gärna en innätad balkong/veranda. De behöver tid i början i sitt nya hem och kommer tids nog blomma ut.