Oscar, Texas och Pascal

Namn: Oscar, brunmaskad, Texas, svart och Pascal, svart och vit.

Ålder: Oscar född ca 2010, Texas och Pascal födda ca 2013

Kön: Hanar

Om:
Triss i kärlek, dessa tre grabbar har en otrolig vänskap som inte går att ta miste på. Vart den ena är, följer de andra två. Oscar är som en fadersgestalt till Pascal och Oscar, och därför ska de tre söta pojkarna flytta tillsammans.
Oscar är en riktig cool katt, han finner sig i det mesta, är både busig och lugn. Han tar hand om sina kompisar samtidigt som han gillar att busa!
Pascal är den lugnare av de tre, men är ändå nyfiken och lekfull när han känner sig trygg. Det är svårt att inte smälta för hans stora vackra ögon.
Texas är riktigt nyfiken av sig, men vill inte avslöja detta utan låtsas vara lite reserverad, men nyfikenheten tar ofta överhand.
Tillsammans har de varit med om saker ingen individ ska behöva utstå, att leva hemlös är långt ifrån glamoröst och spåren finns kvar för alltid. Därför förtjänar den här trion inget annat än det bästa här i livet, och livet ska firas tillsammans med sina vänner! De söker ett lugnt hem som innekatter eftersom Pascal och Texas blir stressade om det är för mycket liv omkring, de fungerar bra med andra katter och kan säkert fungera med en kattvan hund.