VÅR KARANTÄNSBYGGNAD ÄR NU GODKÄND!
men vi känner fortfarande av kostnaderna från ombyggnationen..

 

Karantän är där katterna som tas in i föreningens försorg börjar. Det är i karantän vi kan få en överblick vad det är katten kan behöva för vård och upptäcka sjukdomar eller skador. Under tiden katten sitter i karantän, kastreras, grundvaccineras och id-märks individen utöver all annan nödvändig vård och omsorg som kan behövas. Först när katten har blivit friskförklarad av veterinär kommer katten in på själva katthemmet, därför har karantän en mycket viktig funktion för hela kedjan.

 

Vi behöver få in pengar till renoveringen, detta tar otroligt mycket på vår förening, det är tunga utgifter för en ideell förening med redan skral ekonomi.
Därför kan du göra skillnad och vara med och bidra till renoveringen genom att sätta ditt avtryck!

 

 

Katthjälte
Som Katthjälte får du ditt namn förevigat på en vägg i vår karantän och på denna sida! Genom att skänka 1000 kronor (det går givetvis bra att skänka mer, eller en mindre slant, men för att få ditt namn på väggen är det minimum 1000kr) kommer du hjälpa otaliga individer från hemlöshet till kärleksfulla hem! (Vill du som skänkt enbart synas på vår vägg i karantän, vänligen meddela detta via mail) Namnen kommer upp på väggen i karantän så fort det är färdigmålat!

 

Vem kan skänka?
Du kan skänka i egenskap som privatperson eller som företag!
Du kan också skänka det i någon annans namn om du vill ge bort det i en gåva! Maila oss iså fall vilket namn du önskar vi ska skriva det i.
katthemmetoskarshamn@outlook.com

Swish: 123 033 14 88
PG: 498 92 96-1
Märk: Katthjälte
Donera minimum av 1000 kronor


Katthjältar!

Margareta Wolff

Anna Stina Blad

Marie Nicklasson

Charlotte Ishagen

Jimmy Hagman

Marcus Johansson

Sören Fernström 🐾