Våra katter

 

Det finns inte en katt som är den andra lik! Precis som du och jag är alla katter individuella och för oss är det viktigt att matcha rätt katt till rätt hem. Många av katterna som kommer in till oss har ett tragiskt och tungt förflutet. Har du tid, tillit och tålamod?

Då har vi nog en individ för dig!  Vi har även par som ska flytta tillsammans, det kan vara katter som kom in tillsammans eller som har hittat varandra under tiden de bor hos oss, och vi särar självklart inte på dessa par som älskar varandra. Vi ger alla våra katter den veterinärvård som kan tänkas behöva och ger katter den behandling som behövs. Alla katter har hos oss lika värde och vi ser till individen – vårt mål är att matcha våra katter kärleksfulla hem som passar individen!

Från och med 2020-06-01 har vi som krav att den katt man adopterar ska ha en försäkring. Samtliga katter i vår verksamhet är försäkrade i Agria och den tar man över vid adoption, har man ett annat försäkringsbolag går det bra, men då ska intyg inges till oss.

Eftersom vi inte kan hålla öppettider som vanligt på grund av den rådande pandemin, och bokade besök har vi resurser till i mindre utsträckning, kan vi istället erbjuda digitala möten! Processen är densamma som ett besök på Katthemmet men sker då istället via telefon/internet. Det innebär att vi kan ta emot dig som intressent även om du inte bor i närheten av vårt Katthem, givetvis kan dock även du som bor i närheten kan utnyttja denna möjlighet!
För att boka ett digitalt möte, maila oskarshamn@djurskyddet.se , vi svarar dig med ett matchningsunderlag som du får fylla i, detta ligger sedan till grund för mötet där vi matchar rätt katt till rätt hem.

OBS – sidan är inte fullständigt uppdaterad.