Prickan, Chanelle och Stella

Namn: Prickan, Chanelle och Stella, svart och vita

Ålder:  F. 2021

Kön: Honor
Omfattas inte: Stella – Artros vänster framtass, TR

Om:
En supersöt liten trio bestående av Prickan, Chanelle och Stella söker ett gemensamt, varmt och kärleksfullt hem.
Dagarna spenderar sötnosarna ihop, nära varandra. Att sova ihop, leka ihop, äta ihop – ja där en är, är de andra två också!
Så givetvis kan vi inte sära på dessa tjejer som älskar varandra så djupt.
Men dagarna har inte alltid varit fyllda med kärlek och omsorg. Prickan och Chanelle kommer från samma ställe, med en tragisk bakgrund där ägaren flyttat från huset och lämnat dem vind för våg. Dagarna bestod i att främst hitta mat och skydd. Styrkan att fortsätta hittade dem i varandra. Det var tydligt att de var tajta redan vid ankomst till Katthemmet.
Stellas bakgrund är heller inte en dans på rosor. Hon levde i skogen vid ett hus, där personen hade för många katter och hennes liv stod på spel, även hennes ungar hon hade då. Inne på hemmet kunde Stella äntligen slappna av, hennes ungar fick egna hem och när de flyttade hittade hon gemenskapen i Prickan och Chanelle. Sedan dess är de oskiljaktiga. Deras tragiska öden har fört dem tillsammans. idag är de busiga och nyfikna, de njuter av livet. Alla tre har unika personligheter, något som verkligen syns när man lärt känna dem!
Stellas artros medicineras med ett veterinärbesök 1 gång i månaden med en spruta som kallas Solensia. Detta kostar ungefär 600 kr i månaden.